InsideTheBox Renovation in Brightwood

A multi-generational family was ready to renovate and live together. After having their first child, a couple decided that they would fully gut and move into Mom's older home to create a better situation for everyone. Prior to the renovation, the house had a lot of deferred maintenance issues, as well as persistent water problems.  After an InsideTheBox renovation, the family is now living all together in a brand new home, but with their own spaces.  The young family is upstairs on the main levels, while Mom has a private apartment in the basement, complete with her own kitchen and living spaces.  Separate but together. 

BEFORE & AFTER

 Kitchen Before and After

Kitchen Before and After

 Living Room Before & After

Living Room Before & After

Completed Project

3-D WALKTHROUGH


Before Construction